Αγωγή κατά του υπουργού Οικονομικών και της προέδρου της Βουλής κατέθεσε ο Δ.Λιντζέρης
Αγωγή κατά του Γ. Αλογοσκούφη και της προέδρου της Βουλής, με την οποία ζητάει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη από τη δημοσιοποίηση ψευδών στοιχείων σχετικά με χρηματιστηριακές συναλλαγές του κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ.Λιντζέρης.
31
Αγωγή κατά του Γ. Αλογοσκούφη, της προέδρου της Βουλής Αννας Ψαρούδα-Μπενάκη και της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου Οικονομικών της Βουλής με την οποία ζητάει το ποσό του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη από τη δημοσιοποίηση ψευδών στοιχείων σχετικά με χρηματιστηριακές συναλλαγές του κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ.Λιντζέρης.
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής δόθηκαν στη δημοσιότητα ψευδή στοιχεία, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει παίξει στο Χρηματιστήριο Αθηνών και να έχει χάσει 444.624.468 δρχ.
Η πραγματικότητα κατά τον Λιντζέρη είναι ότι δεν έχει προβεί σε καμία άλλη χρηματιστηριακή πράξη εκτός από την πώληση μετοχών του Ιατρικού Κέντρου «Ιασώ» που είναι μέτοχος ως γιατρός γυναικολόγος.
Το ποσό που ζητάει με την αγωγή του θα διατεθεί, όπως αναγράφεται στην αγωγή του, για τη δημιουργία Κέντρου Προστασίας Μικρασιατικών Πολιτισμών και Πολιτιστικής Στέγης Λακώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σε τροχιά συρρίκνωσης ο πληθυσμός των ΗΠΑ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Βαλένθια 99-104 (παρ.): Μεγάλο «διπλό» των Ισπανών με ανατροπή!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]
- Η μάχη για τον έλεγχο του AI στον πόλεμο μόλις ξεκίνησε
- Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague την επόμενη εβδομάδα
- Εθνικές ομάδες πόλο: Τα 85 μετάλλια έφτασε η Ελλάδα σε Άνδρες και Γυναίκες – Αναλυτικά η λίστα

