30

Εβδομάδα απεργιών η εβδομάδα που ξεκινάνει, με τη συμμετοχή και της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Η ΟΤΟΕ συνεχίζει με 48ωρες κυλιόμενες κινητοποιήσεις, η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ κήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη, ενώ συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών.

Η Ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων αποφάσισε να συνεχίσει με 48ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις και έτσι τη Δευτέρα και Τρίτη οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές.

Η μορφή των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και των εργαζομένων στις ΔΕΚO θα αποφασιστεί στις αρχές της εβδομάδος.

Προβλήματα και στο λιμάνι του Πειραιά. Οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα με αποχή από την υπερωριακή εργασία και 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ήδη, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας έχουν εμφανιστεί τα πρώτα προβλήματα. Πολλές εταιρείες τακτικών γραμμών ακυρώνουν την προσέγγιση των πλοίων τους στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ αρκετά πλοία παραπέμπονται σε άλλα λιμάνια της χώρας όπου ήδη και αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης των πλοίων αυτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ