Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 13χρονος στον Ασπρόπυργο
Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου ένα παιδί 13 χρόνων, όταν κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα σε παιδική χαρά, σε παραλία του Ασπροπύργου. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
43
Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου ένα παιδί 13 χρόνων, όταν κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα σε παιδική χαρά, σε παραλία του Ασπροπύργου.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το παιδί, που ήταν εκεί με την οικογένειά του, ενώ έπαιζε στην παιδική χαρά, έπιασε ένα καλώδιο φωτισμού που είχε τοποθετηθεί για να φωτίζει τους εξωτερικούς χώρους παρακείμενης ταβέρνας, η οποία είχε τραπέζια και καθίσματα στο χώρο της παιδικής χαράς.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου διενεργείται προανάκριση, ενώ έχει παραγγελθεί πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς ηλεκτρολόγους, για να προσδιοριστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, και θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των υπευθύνων, εάν προκύψουν, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγή: Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι
- Επιδρομή της Ρωσίας στη Ζαπορίζια – Δύο νεκροί
- ΗΠΑ: Νέος βομβαρδισμός του στρατού εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό – Δύο νεκροί
- Διατροφή: Το να τρώμε μαζί με παρέα, μας κάνει καλό
- Επιμένει η κακοκαιρία και την Παρασκευή: Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες
- Ελληνικά δέντρα: Ο «Άδωνις» και το «Αρτίτσι» ξεπέρασαν τη χιλιετία
