call it [em] – Κριτική
Ο Siggi Loch, αφεντικό της δισκογραφικής Act, πιστεύοντας πως η γερμανική jazz, τόσο παλαιότερα όσο και σήμερα, δεν είχε την προβολή που της αξίζει
-παρά την ύπαρξη αρκετών αξιόλογων εκπροσώπων όπως οι Passport, Joachim K?hn, Albert Mangelsdorff, Peter Br?tzmann-, αποφάσισε να ιδρύσει ένα «παρακλάδι» της εταιρείας του που να εστιάζει αποκλειστικά σε κυκλοφορίες «νέας γερμανικής jazz».
Τη σειρά εγκαινιάζει το τρίο των Michael Wollny (πιάνο), Eva Kruse (μπάσο) και Eric Schaefer (ντραμς), μια φιλόδοξη, εμπνευσμένη και τεχνικά καταρτισμένη παρέα μουσικών με ηλικία κάτω των 30 χρόνων. Υπογράφουν οι ίδιοι μια συλλογή δέκα συνθέσεων που μοιράζονται μια ενστικτώδη έφεση στους ρυθμούς, πηγαία ενεργητικότητα, δάνεια από το hip-hop αλλά και μια διαρκή παρόρμηση για άφεση στην τρικυμία του αυτοσχεδιασμού. Τα στοιχεία αυτά σφιχταγκαλιάζονται σε άρρηκτη και λειτουργική ολότητα, με συνεκτικό ιστό την άριστη συνεργασία μεταξύ των τριών ερμηνευτών.
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση