
Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε η δίκη του Γρ.Μιχαλόπουλου
Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», Γρηγόρη Μιχαλόπουλου. Οι δύο μάρτυρες απέκλεισαν το ενδεχόμενο να εκβίαζε ο εκδότης.
38
Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του εκδότη της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα, Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών και του μητροπολίτη Ζακύνθου στο όνομα της 17 Νοέμβρη.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης, Σπύρος Ζουρνατζής και Γιώργος Λαζαρίτης, οι οποίοι κατέθεσαν στο δικαστήριο απέκλεισαν το ενδεχόμενο να εκβίαζε τους επιχειρηματίες ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κρις Τζένερ: «Οι ενέσεις αδυνατίσματος με αρρώστησαν»
- Κατασκευάζεται το νέο υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Δείκτης Αντίληψης Δημοκρατίας: «Βουτιά» στο -16% έκαναν οι ΗΠΑ στη δεύτερη θητεία Τραμπ
- Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και τα «γαλάζια» ρουσφέτια στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης
- Ο Ρονάλντο απάντησε με το 100ο του γκολ στα «Μέσι, Μέσι» της αντίπαλης εξέδρας (vids)
- «Οι Αθώοι»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA