Επίκαιρη επερώτηση 34 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια
Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης, με θέμα την «ακρίβεια, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, και την ασφυξία στην αγορά» κατέθεσαν 34 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη υπογράφουσα τη βουλευτή Μαγνησίας Ροδούλα Ζήση.
27
Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης, με θέμα την «ακρίβεια, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, και την ασφυξία στην αγορά» κατέθεσαν την Τετάρτη 34 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη υπογράφουσα τη βουλευτή Μαγνησίας Ροδούλα Ζήση.
Συγκεκριμένα, επερωτάται ο υπουργός:
* Γιατί δεν λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα συγκράτησης του κύματος των αυξήσεων και αφήνει την αγορά να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα ευνοώντας το παραεμπόριο, την κερδοσκοπία, τη λαθρεμπορία.
* Γιατί δεν φροντίζει να διασφαλιστεί ο υγιής ανταγωνισμός στα πλαίσια κανόνων για την αγορά και δεν παρεμβαίνει εκεί που πραγματικά υπάρχουν φαινόμενα συγκέντρωσης δυνάμεων και εναρμονισμένων πρακτικών.
* Γιατί με την πολιτική της κυβέρνησης μειώνεται η ρευστότητα στην αγορά, μειώνεται η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, και οδηγούνται σε αδιέξοδο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
* Γιατί η κυβέρνηση προχωρά σε ρυθμίσεις και αποφάσεις για το ωράριο, χωρίς να σεβαστεί τις απόψεις των φορέων της παραγωγής και της κοινωνίας.
* Γιατί επί ένα χρόνο δεν εκδόθηκαν τα Προεδρικό Διάταγμα και οι Υπουργικές αποφάσεις προκειμένου να εφαρμοστεί ο ν.3190.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει