Αύξηση 3,9% στις λιανικές πωλήσεις το Νοέμβριο του 2004
Αύξηση 3,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων το Νοέμβριο του 2004. Στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου οι λιανικές πωλήσεις ενισχύθηκαν σε ποσοστό 6,5% σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
27
Αύξηση 3,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων το Νοέμβριο του 2004.
Η αύξηση προήλθε από τις αυξήσεις στους δείκτες: των πολυκαταστημάτων κατά 6,9%, των μεγάλων καταστημάτων τροφίμων κατά 6,2%, των καταστημάτων βιβλίων-χαρτικών κατά 6,4%, των καταστημάτων ένδυσης-υπόδησης κατά 6,1%, των καταστημάτων φαρμακευτικών-καλλυντικών κατά 2,2% και των πωλήσεων εκτός καταστημάτων κατά 2,3%.
Εξάλλου, ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων στο 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2004 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του 11μηνου Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2003 αυξήθηκε κατά 6,5%.
Η αύξηση αυτή προήλθε κυρίως από τις αυξήσεις του δείκτη των μεγάλων καταστημάτων τροφίμων κατά 8,8%, των καταστημάτων βιβλίων-χαρτικών και λοιπών ειδών κατά 8,1%, των πολυκαταστημάτων κατά 7,2%, των καταστημάτων φαρμακευτικών-καλλυντικών κατά 6,4%, των καταστημάτων τροφίμων-ποτών και καπνού κατά 5,5% και των καταστημάτων ένδυσης-υπόδησης κατά 5,3%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ
- AI: To Χόλιγουντ καταγγέλει εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης για «κλοπή» δημιουργικού έργου


