
Διήμερη παράταση για e-δηλώσεις ΦΠΑ λόγω «υπερφόρτωσης» του TAXIS
Ως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις περιοδικές αλλά και τις εκκαθαριστικές δηλώσεις ΦΠΑ, καθώς το υπ.Οικονομικών έδωσε διήμερη παράταση εξαιτίας «υπερφόρτωσης» του TAXIS.
88
Ως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις περιοδικές αλλά και τις εκκαθαριστικές δηλώσεις ΦΠΑ, η οποία κανονικά έληξε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Oικονομίας και Oικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα, παρατείνεται ως και τις 28 Ιανουαρίου 2005 η υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, που υποβάλλονται ηλεκτρονικά και η προθεσμία υποβολής τους έληγε στις 26 Ιανουαρίου 2005.
O λόγος που δίνεται η παράταση είναι διότι κατά την τελευταία ημέρα υποβολής των εν λόγω δηλώσεων παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση στις ηλεκτρονικές σελίδες του ΤAXIS, με αποτέλεσμα να παρουσιασθεί μικρή καθυστέρηση στη διαδικασία εισαγωγής στο σύστημα ΤΑΧΙSnet και στην υποβολή των σχετικών στοιχείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ
- Ο Μέσι αγοράζει την Κορνεγιά και ανοίγει νέο κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ρίτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ

