Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ για την επ αόριστον αναστολή προσλήψεων
Τη διαμαρτυρία τους για την επ αόριστον αναστολή των προσλήψεων στα ΕΛΤΑ, παρά, όπως τονίζουν, τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
71
Τη διαμαρτυρία τους για την επ αόριστον αναστολή των αναγκαίων προσλήψεων στα ΕΛΤΑ, παρά, όπως τονίζουν, τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας, εκφράζουν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Σύμφωνα με τους εργαζομένους, οι κενές οργανικές θέσεις ξεπερνούν τις 1.000, με αποτέλεσμα, όπως τονίζουν, τα ΕΛΤΑ να μην μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις υποχρεώσεις τους ως φορέας Καθολικών Υπηρεσιών και να ανοίγει έτσι ο δρόμος για την εκχώρηση του έργου στις ιδιωτικές εταιρείες.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών προαναγγέλλει αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε πανελλαδική κλίμακα, προκειμένου, όπως αναφέρει, να υπερασπιστεί τη βιωσιμότητα του Ταχυδρομείου, το δίκαιο των εργαζομένων και το συμφέρον των πολιτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
