Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα ο Γ.Αλογοσκούφης για την κρίσιμη συνεδρίαση του Ecofin
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του Eurogroup. Την Τρίτη, ο κ. Αλογοσκούφης θα συμμετάσχει στην κρίσιμη για την Ελλάδα συνεδρίαση του Ecofin.
71
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
Την Τρίτη, ο κ. Αλογοσκούφης θα συμμετάσχει στην κρίσιμη για την Ελλάδα συνεδρίαση του Ecofin, όπου θα συζητηθεί η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ληφθούν περαιτέρω μέτρα από την κυβέρνηση, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα κάτω από το 3%. Πηγές του υπουργείου Οικονομίας εκτιμούν ότι το κλίμα είναι καλό για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να υπάρξει σύσταση από το Ecofin.
Αυτό άλλωστε ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης που είχε το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Σε αυτή συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της συνόδου του Eurogroup και η αναμενόμενη πρόταση της Κομισιόν για λήψη επιπρόσθετων μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα κάτω του 3%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
