Εμμένει ο Π.Βουρλούμης στα σχέδια για εθελούσια έξοδο 6.000 υπαλλήλων από τον ΟΤΕ
Το πακέτο προτάσεων της διοίκησης του ΟΤΕ για την εθελούσια έξοδο 6.000 περίπου υπαλλήλων κατέθεσε την Τετάρτη γραπτώς στους συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης.
28
Το πακέτο προτάσεων της διοίκησης του ΟΤΕ για την εθελούσια έξοδο 6.000 περίπου υπαλλήλων κατέθεσε την Τετάρτη γραπτώς στους συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης.
Με την κίνηση αυτή, ο διάλογος, που είχε διακοπεί λόγω των εορτών, ξεκινά σε νέα βάση. Νέα συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται την επόμενη Δευτέρα, οπότε ο κ. Βουρλούμης αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία στους συνδικαλιστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο προτάσεων της διοίκησης του ΟΤΕ περιλαμβάνει αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας 7 ή 8 ετών και ανάληψη του κόστος από τον ΟΤΕ.
Ανοικτά προς συζήτηση παραμένουν τα ζητήματα του μπόνους για όσους αποχωρήσουν και το ποσοστό των εισφορών που θα καλύψει ο Οργανισμός προς τα Ταμεία.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΜΕ-ΟΤΕ σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος και ο γγ κ.κ. Παναγόπουλος και Οικονόμου ενημέρωσαν τα στελέχη της Ομοσπονδίας για το πακέτο των προτάσεων.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιοργάνωσης του ΟΤΕ περιλαμβάνεται και η πρόσληψη περίπου 2.500 εξειδικευμένου προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Οργανισμού σε θέσεις νέας τεχνολογίας κυρίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
