71

Θέματα σχετικά με τη μεταολυμπιακή χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και ζητήματα της επικαιρότητας, συζητήθηκαν την Τετάρτη στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τη δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και αμέσως μετά η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που έχει με τον πρωθυπουργό ως δήμαρχος Αθηναίων.

Σχετικά με τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση, η δήμαρχος, αφού σημείωσε ότι η μεταολυμπιακή ατζέντα είναι μεγάλη, προσέθεσε ότι συζητήθηκαν «διάφορα θέματα, μέσα στη γενικότερη προσπάθεια της καλύτερης δυνατής μεταολυμπιακής αξιοπιστίας των έργων και των υποδομών που δημιουργήθηκαν».

Σε ερώτηση εάν είπε στον κ. Καραμανλή αυτά που έχει δηλώσει περί ανάγκης σφιχτότερου συντονισμού της κυβέρνησης, η κ. Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι διπρόσωπη, είμαι δήμαρχος της Αθήνας και στέλεχος της ΝΔ. Αρα με τον πρωθυπουργό κουβεντιάζω πάντοτε το σύνολο των θεμάτων».



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ