Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο ανήμερα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη προέβησαν την Παρασκευή σε ισάριθμες παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Β.Αιγαίο. Τα μαχητικά αποχώρησαν προ της αναχαίτισής τους.
51
Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη προέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε ισάριθμες παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στην περιοχή του Βόρειου Αιγαίου.
Πάντως, κατά πληροφορίες τα τουρκικά αεροσκάφη εγκατέλειψαν άμεσα την περιοχή όταν τα ελληνικά μαχητικά έσπευσαν προς αναγνώριση και αναχαίτιση τους.
ΑΠΕ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442