Θετικό άνοιγμα για το Χρηματιστήριο την Τρίτη
Ελαφρώς ανοδικές τάσεις επικρατούν στην έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 2.441,51 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,41%.
53
Ελαφρώς ανοδικές τάσεις επικρατούν στην έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 2.441,51 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,41%.
Ο δείκτης Υψηλής Κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,36%, ο δείκτης Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης κερδίζει σε ποσοστό 0,44% και ο δείκτης Μικρής Κεφαλαιοποίησης έχει άνοδο σε ποσοστό 0,47%.
Μόνο δύο κλαδικοί δείκτες υποχωρούν και συγκεκριμένα ο κλάδος των ασφαλειών έχει απώλειες 1,74% και των τροφίμων – ποτών μειώνεται κατά 0,14%.
Ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας έχει τη μεγαλύτερη άνοδο κατά 1,69%. Ακολουθούν οι κλάδοι των ορυκτών – τσιμέντων και των συμμετοχών με 1,13% και 0,93% αντίστοιχα.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 10,1 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, μέχρι στιγμής, 142 σημειώνουν άνοδο, 51 υποχωρούν και 61 παραμένουν αμετάβλητες.
ΑΠΕ
- Η απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Εθνική Ελλάδας (vid)
- Μινεάπολη: Κοντινό βίντεο αποδεικνύει πως ο Άλεξ Πρέτι ήταν άοπλος πριν τον πυροβολήσουν πολλές φορές
- Κρίσιμα ορυκτά: Κυρίαρχη η Λατινική Αμερική – Το «Τρίγωνο του Λιθίου»
- Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σερβία
- Γαλλία: Διαδήλωση στο Παρίσι για τον θάνατο Μαυριτανού μετανάστη υπό αστυνομική κράτηση
- Σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα οι ΗΠΑ με την αρμάδα του αεροπλανοφόρου Λίνκολν να φτάνει στη Μέση Ανατολή [βίντεο]
