
Στο πλευρό της Λευκωσίας η Αθήνα – «Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα»
Η ελληνική κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της Κύπρου, προσφέροντας τη στήριξη της. Θα επιδιώξουμε ανοικτή η διαδικασία εξεύρεσης οριστικής λύσης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος.
27
Η ελληνική κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της Κύπρου, προσφέροντας τη στήριξη της. Θα επιδιώξουμε ανοικτή η διαδικασία εξεύρεσης οριστικής λύσης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι «μετά τη Λουκέρνη και εν όψει του σημερινού δημοψηφίσματος, όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Κύπρο και στην Ελλάδα τοποθετήθηκαν επί του σχεδίου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών. Τις αποφάσεις του κυπριακού λαού θα τις σεβαστούμε όλοι».
«Η ελληνική κυβέρνηση», προσέθεσε, «επαναλαμβάνει σήμερα ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται εκεί που ήταν πάντα. Στο πλευρό της Κύπρου, προσφέροντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή της».
«Σε συνεργασία με την κυπριακή κυβέρνηση, θα αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα. Θα επιδιώξουμε να παραμείνει ανοικτή η διαδικασία εξεύρεσης οριστικής λύσης στο πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου» υπογράμμισε ο κ. Ρουσόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Τρομερή ατάκα του Αρμπελόα: «Δεν με νοιάζει αν ο Εμπαπέ κάνει like στον Μουρίνιο ή στην Τζούλια Ρόμπερτς»
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα