Ποινική δίωξη κατά του ΟΠΑΠ για την επιλογή και μίσθωση κτιρίου
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της απιστίας κατ εξακολούθηση άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Μαλούχου σε βάρος του ΔΣ του ΟΠΑΠ, των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης του Οργανισμού και κατά παντός άλλου υπευθύνου.
27
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της απιστίας κατ εξακολούθηση άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Μαλούχου σε βάρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης του Οργανισμού και κατά παντός άλλου υπευθύνου.
Η υπόθεση αφορά στην επιλογή και μίσθωση κτιρίου για τις ανάγκες του Οργανισμού το οποίο, σύμφωνα με καταγγελίες που ερεύνησε η κ. Μαλούχου, είχε υψηλό τίμημα με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στον ΟΠΑΠ.
Για την υπόθεση θα διενεργηθεί κύρια έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές στη Λήμνο από την κακοκαιρία: Χωρίς νερό οικισμοί, αδιάβατοι δρόμοι
- Ο Ολυμπιακός, το 23% στο τρίποντο και η απόφαση για τον Πίτερς (vids)
- Μπερλινάλε: Πολιτικές αιχμές, Χρυσή Άρκτος στον Ίλκερ Τσατάκ και η απάντηση Βέντερς για τον ρόλο του σινεμά
- Κρήτη: Αγωνία για τους 27 αγνοούμενους μετανάστες μετά το ναυάγιο στους Καλούς Λιμένες
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones σε Κίεβο και άλλες περιοχές

