Ποιες μετοχές περνούν στην πεντάωρη διαπραγμάτευση του Χρηματιστηρίου
Το μέσο άνοιγμα τιμών αγοράς και πώλησης (spread) για τις μετοχές που διαπραγματεύονται υπό συνεχή διαπραγμάτευση ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών. Έντεκα μετοχές βελτίωσαν το μέσο spread κάτω του 1,6% και περνούν αυτόματα στην πεντάωρη διαπραγμάτευση.
27
Το μέσο άνοιγμα τιμών αγοράς και πώλησης (spread) για τις μετοχές που διαπραγματεύονται υπό συνεχή διαπραγμάτευση ανακοίνωσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Από την Τρίτη του Πάσχα 13 Απριλίου, 265 μετοχές θα βρίσκονται στην πεντάωρη διαπραγμάτευση και 78 στην τρίωρη.
Ειδικότερα, οι μετοχές που βελτίωσαν το μέσο spread κάτω του 1,6% και περνούν αυτόματα στην πεντάωρη διαπραγμάτευση είναι οι εξής: Δίας ΕΕΧ, Ελαΐς, Ατλάντικ, Micromedia-Μπριτάννια, Ναυτεμπορική, Εμπορική Επενδυτική, Ακρίτας, Τιτάν (π), Βασιλόπουλος, ΕΛΒΕ και Μαθιός Πυρίμαχα.
Αντιθέτως, 10 μετοχές ανέβασαν το μέσο spread άνω του 2,09% και ως εκ τούτου θα περάσουν από την πεντάωρη στην τρίωρη διαπραγμάτευση. Πρόκειται για τις μετοχές των εταιρειών Medicon, Interfish, Alfa-Alfa Energy, Optima EEX, Euroline EEX, Βαρβαρέσος, Δρομέας, Δούρος, Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου και ΕΤΕΜ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βορίζια: Στο νοσοκομείο και οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη – Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
- Απίστευτο συμβάν στο Ρίζεσπορ – Αλάνιασπορ: Ο Παπανικολάου πήρε ανύπαρκτη κόκκινη στο έκτο λεπτό (vid)
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 8,1 δισ. ευρώ το 2025
- Σελήνη του Χιονιού: Ποια μέρα ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα ορατός στον βραδινό ουρανό
- Ακίνητα: Με ποια κριτήρια αποφασίζουν οι αγοραστές εάν θα αγοράσουν νεόδμητο ή παλιό
- Λάρισα: Παράσυρση 12χρονου από ΙΧ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο