
Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών
Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι επιβάτες της πτήσης 105 των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Αθήνα για Γιοχάνερσμπουργκ, μετά από απειλή για βόμβα στο αεροσκάφος, η οποία διαπιστώθηκε τελικώς ότι επρόκειτο για φάρσα.
28
Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες της πτήσης 105 των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Αθήνα για Γιοχάνερσμπουργκ, μετά από απειλή για βόμβα στο αεροσκάφος.
Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί στις 12.55 τα ξημερώματα της Κυριακής από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά στη 1.20 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεοπτικό κανάλι ALTER και είπε ότι σ αυτό υπήρχε βόμβα.
Στο αεροσκάφος, το οποίο βρισκόταν πάνω από την Κρήτη, δόθηκε εντολή να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου αμέσως απομακρύνθηκαν οι 138 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματος και άρχισε έλεγχος.
Μετά από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Το αεροσκάφος αναμένεται να αναχωρήσει για τον προορισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Betsson: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, έρχεται με σούπερ αποδόσεις και κορυφαίες αγορές
- Είναι αυτή η πιο rock δημοπρασία της άνοιξης;
- Τέμπη: Διεκόπη η δίκη για τη «Σύμβαση 717» προκειμένου να προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελεγκτή
- Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
- ΟΗΕ: Η δουλειά σκοτώνει 840.000 ανθρώπους τον χρόνo – Βασική αιτία το στρες
- Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα – «Έχουμε μια υποδειγματική αμυντική συνεργασία», λέει ο Γάλλος πρόεδρος
