
Ενίσχυση του ανταγωνισμού και εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, επιδιώκει το ΥΠΑΝ
Στην ενίσχυση του ανταγωνισμού, την εύρυθμη λειτουργία των αγορών και την προστασία του καταναλωτή εστιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης. «Η ενίσχυση της θέσης του καταναλωτή, βασική συνιστώσα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη» τονίζει ο Δ.Σιούφας.
51
Στην ενίσχυση του ανταγωνισμού, την εύρυθμη λειτουργία των αγορών και την προστασία του καταναλωτή εστιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης. «Η ενίσχυση της θέσης του καταναλωτή βασική συνιστώσα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη» τονίζει ο Δημήτρης Σιούφας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και ο υφυπουργός Γ.Σαλαγκούδης είχε τη Δευτέρα την πρώτη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Επιτροπής Aνταγωνισμού Σπύρο Zησιμόπουλο εαμέσως μετά από σύντομη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Την Τρίτη ο Σπ.Ζησιμόπουλος συναντάται με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ.Παπαθανασίου.
Οι συναντήσεις αυτές σηματοδοτούν την προτεραιότητα και το βάρος που δίνει η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και στην εύρυθμη λειτουργία των αγορών, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.
Εξάλλου, τη Δευτέρα ο Δ.Σιούφας υπογράμμισε με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Kαταναλωτή: «Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση της θέσης του καταναλωτή αποτελεί βασική συνιστώσα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και η προστασία των καταναλωτών αποτελεί ιδιαίτερο μέλημα της νέας κυβέρνησης.
»H Παγκόσμια Hμέρα Kαταναλωτή υπενθυμίζει σε όλους μας την ανάγκη ενεργοποίησης των δυνάμεων των πολιτών και της συνεχούς συνεργασίας όλων. Mιας ενεργοποίησης και μιας συνεργασίας που δεν περιορίζονται σε μία ημέρα το χρόνο, αφού η κάθε μέρα είναι μέρα του καταναλωτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ποιο το μέλλον της Ευρώπης αν οι ΗΠΑ φύγουν από το ΝΑΤΟ – Η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής στην Άγκυρα
- Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την ποινή του Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία


