86

Ακαρπες αποβαίνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών Ελλήνων και των 15 αλλοδαπών ναυτικών που αγνοούνται από τη Δευτέρα, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου μεταφοράς χημικών Bow Mariner, 100 ναυτικά μίλια ΒΑ των ακτών της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Το ελληνικό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας βρίσκεται πάντως από τα ξημερώματα της Τρίτης σε συνεχή επαφή με την Αμερικανική Ακτοφυλακή, που συντονίζει τις έρευνες από θαλάσσης και αέρος.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των ερευνών για τον εντοπισμό του Έλληνα πλοιάρχου Στράτου Κάβουρα, 52 χρόνων, του 42χρονου υποπλοιάρχου Σπύρου Μελλέ, του Α μηχανικού Αθανασίου Λεγαντή και των υπολοίπων 15 φιλιππινέζων ναυτικών επιβεβαιώνει και η ελληνική διαχειρίστρια του πλοίου Ceres Hellenik Shipping.

Το δεξαμενόπλοιο, με σημαία Σιγκαπούρης, μετέφερε 41.000 τόνους αιθανόλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ