To Have and Have Not – Κριτική
Ο ίδιος ο Χέμινγουεϊ είπε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν το χειρότερο που έγραψε, αλλά ο Χοκς κατάφερε να κινηματογραφήσει μια δική του εκδοχή της «Καζαμπλάνκα», με τον Μπόγκαρτ στο ρόλο ενός Αμερικανού που ζει στη Μαρτινίκα και βοηθά Γάλλους που αντιτίθενται στους οπαδούς της κυβέρνησης του Βισί.
Ο θυελλώδης έρωτάς του με τη 19χρονη πρωτοεμφανιζόμενη -τότε- Μπακόλ και ο γάμος που ακολούθησε απασχόλησαν το κοινό περισσότερο από το ίδιο το φιλμ. Η Warner, ωστόσο, φρόντισε να μας το υπενθυμίσει με μια θαυμάσια έκδοση (πολύ προσεγμένη η μεταφορά του φιλμ) που εκτός από το έργο περιλαμβάνει ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ, με θέμα τα γυρίσματα, και ένα καρτούν.
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο

