
Νέα επιδρομή δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην κατοικία του καταζητούμενου Ράντοβαν Κάρατζιτς
Χωρίς αποτέλεσμα διεξήχθη ακόμη μία επιδρομή των δυνάμεων της SFOR στην κατοικία του Σερβοβόσνιου πρώην ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς, που καταζητείται για εγκλήματα πολέμου. Κατά την έφοδο, συνελήφθη ένα άτομο που θεωρείται ότι έχει σχέσεις με τον φυγά.
53
Χωρίς αποτέλεσμα διεξήχθη ακόμη μία επιδρομή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Βοσνία στην κατοικία του Σερβοβόσνιου πρώην ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς, που καταζητείται από το ICTY για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Όπως μετέδωσε το BBC, οι δυνάμεις της S-For δεν περιόρισαν την έρευνά τους στην οικία του Κάρατζιτς, αλλά συνεχίζουν να ψάχνουν σε ολόκληρο το Πάλε.
Ωστόσο, ούτε αυτήν την φορά εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του Ράντοβαν Κάρατζιτς, όπως και του Σερβοβόσνιου πρώην αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Ράτκο Μλάντιτς, που επίσης καταζητείται από το ICTY.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια της εφόδου, συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο θεωρείται ότι συνεργάζεται με τους δύο φυγάδες.
Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδόθηκε ότι πρόκειται για τον Μπάτο Τέσιτς, πρώην στέλεχος ειδικής δύναμης της αστυνομίας, επιφορτισμένης με την ασφάλεια υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Σερβικής Δημοκρατίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βάλερι Μπερτινέλι θυμάται την «τρομακτική» απόφαση να ποζάρει γυμνή στα 65 της
- Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Οσμάν
- Χάος στο πλοίο «Νήσος Σάμος»: Άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας


