
Έξοδος Σουφλιά από το νοσοκομείο με δήλωση για το πολιτικό κλίμα των ημερών
Εξιτήριο από το ΚΑΤ πήρε την Τετάρτη ο Γ.Σουφλιάς, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα του είχε προβλέψει εδώ και ένα χρόνο την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
71
Εξιτήριο από το ΚΑΤ πήρε την παραμονή των Χριστουγέννων ο Γιώργος Σουφλιάς, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε προ τριών εβδομάδων περίπου. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα του είχε προβλέψει εδώ και ένα χρόνο την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι είναι «παράλογο να μιλούν ορισμένοι για αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας, όταν είναι γνωστό ότι εδώ και ένα χρόνο έχει προβλέψει το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας στο κυβερνών κόμμα» και «να μην μιλούν για εκνευρισμό, σύγχυση και αμηχανία στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, όταν δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί.
Ευχαρίστησε δε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του, καθώς και τους θεράποντες ιατρούς του και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Stoiximan GBL: Αυτά είναι τα ζευγάρια των πλέι οφ – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Άρης
- Τραμπ: Δεν ξέρουμε ποιος ηγείται του Ιράν – Αραγκτσί: Δεν ξέρουμε αν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές στην διπλωματία
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 40χρονο αφού έχει δολοφονήσει τη 43χρονη
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)
- Μετά το Baby Reindeer – Αδυσώπητο, ωμό και βίαιο, το Half Man είναι το πρώτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς

