
Αγνοείται η τύχη πορθμείου με πάνω από 70 επιβαίνοντες στις Φιλιππίνες
Πορθμείο με πάνω από 70 επιβαίνοντες αγνοείται στις νότιες Φιλιππίνες από το πρωί της Κυριακής, μετά την εκπομπή σήματος κινδύνου για εισροή ύδατος. Το πλοίο υπέστη ρήγμα, εξαιτίας της σφοδρής θαλασσοταραχής, καθώς προσπαθούσε να προσεγγίσει λιμάνι.
28
Πορθμείο με πάνω από 70 επιβαίνοντες αγνοείται στις νότιες Φιλιππίνες από το πρωί της Κυριακής, μετά την εκπομπή σήματος κινδύνου για εισροή ύδατος.
Το 63 τόνων πλοίο Piary είχε αποπλεύσει από το Καγκαγιάν και υπέστη ρήγμα, εξαιτίας της σφοδρής θαλασσοταραχής, καθώς προσπαθούσε να καταπλεύσει στο Μπρούκς Πόιντ στην νήσο Παλαουάν.
Αεροσκάφη που απογειώθηκαν από το Παλαουάν δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν το ακυβέρνητο πλοίο, το οποίο μετέφερε 68 επιβάτες και άγνωστο αριθμό πληρώματος.
Κατά την ακτοφυλακή, πλοία όπως το Piary διαθέτουν πλήρωμα τουλάχιστον δέκα ατόμων.
Δύο σκάφη της ακτοφυλακής κι άλλο ένα του πολεμικού ναυτικού προσπαθούν, παρά την καταιγίδα, να εντοπίσουν το Piary.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Για τον ΟΦΗ (ευτυχώς) δεν είναι 1987 (vid)
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi
- Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την Πρωτομαγιά
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα



