
Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούσαν Τσετσένοι αντάρτες στο Νταγκεστάν
Ελεύθεροι είναι οι 11 όμηροι που κρατούσαν Τσετσένοι αντάρτες σε ορεινή κωμόπολη της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο στρατιωτικός διοικητής της περιοχής Μαγκόμεντ Αμπντουλάγιεφ.
27
Ελεύθεροι είναι οι 11 όμηροι που κρατούσαν Τσετσένοι αντάρτες σε ορεινή κωμόπολη της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο στρατιωτικός διοικητής της περιοχής Μαγκόμεντ Αμπντουλάγιεφ.
Οι τσετσένοι αντάρτες έφτασαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην ορεινή δύσβατη περιοχή του Τσούντι, κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία και την Τσετσενία.
Οι απαγωγείς στη συνέχεια προχώρησαν προς τα χωριά Μομόκ και Τσαούρι και εκεί επιτέθηκαν σε μια ομάδα συνοριακών φρουρών. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκαν εννιά φρουροί και τραυματίστηκαν άλλοι δέκα.
Λίγο αργότερα οι αντάρτες εγκατέλειψαν τους ομήρους στο χωριό Γκαλάτλι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. «Οι όμηροι έχουν υποστεί σοκ, αλλά είναι καλά στην υγεία τους» διευκρίνισε ο Αμπντουλάγιεφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης» χαρακτηρίζει την επίθεση στο Εφετείο η Γενική Επιτροπεία των Διοικητικών Δικαστηρίων
- Ατρόμητος-Αστέρας 2-1: Ήττα-πισωγύρισμα των φιλοξενούμενων
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Πανσερραϊκός
- Τσέλσι – Λιντς 1-0: Στον τελικό του FA Cup οι «Μπλε», θα αντιμετωπίσουν τη Σίτι (vid)
- Ισπανία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη – Ιμάντας παιχνιδιού έσπασε και τραυματίστηκαν 4 άτομα
- «Άδειοι δίσκοι» – Νέες καταγγελίες για έλλειψη τροφίμων στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln



