
Τη σύσταση 900 θέσεων εργασίας προβλέπει τροπολογία του ΥΠΕΧΩΔΕ
Με τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις άδειες δόμησης και πολεοδομικές άδειες, το ΥΠΕΧΩΔΕ προωθεί τη σύσταση 900 θέσεων εργασίας, με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Τα προσόντα του προσωπικού θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση.
53
Με τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις άδειες δόμησης και πολεοδομικές άδειες, το ΥΠΕΧΩΔΕ προωθεί τη σύσταση 900 θέσεων εργασίας, με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Τα ειδικά προσόντα, η διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής και ο τρόπος συγκρότησης των επιτροπών αξιολόγησης των υποψηφίων για τις θέσεις αυτές θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση.
Οι 900 θέσεις θα κατανεμηθούν κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα με την ίδια υπουργική απόφαση.
Εν τω μεταξύ, στο ίδιο νομοσχέδιο, με άλλη τροπολογία δημιουργείται Μονάδα Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΥΑΣ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 13 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
