Στην Αθήνα εκπρόσωποι μεγάλων ιαπωνικών επενδυτικών οίκων
Με πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη Σύνοδος Ιαπώνων θεσμικών επενδυτών. Στην τριήμερη εκδήλωση θα παρουσιασθούν η ελληνική οικονομία, η κεφαλαιαγορά και οι εισηγμένες εταιρείες του ΧΑ.
27
Με πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη Σύνοδος Ιαπώνων θεσμικών επενδυτών. Στην τριήμερη εκδήλωση θα παρουσιασθούν η ελληνική οικονομία, η κεφαλαιαγορά και οι εισηγμένες εταιρείες του ΧΑ.
Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει ότι θα έρθουν 23 εκπρόσωποι Ιαπώνων θεσμικών επενδυτών. Οι οίκοι που εκπροσωπούν είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς και χρηματοοικονομικούς οίκους της Ιαπωνίας και οι εκπρόσωποι είναι τόσο από τα γραφεία τους στην Ιαπωνία, όσο και από τα γραφεία τους στο Λονδίνο.
Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με την παρουσίαση της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Το απογευμα θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις 11 εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, από ανώτατα στελέχη τους.
Αναλυτικά οι 11 αυτές εταιρείες είναι: ΕΛΒΑΛ, Cosmote, ΟΠΑΠ, Πετζετάκις, Motor Oil, Εκδόσεις Λυμπέρη, ΕΛΠΕ, ΔΟΛ, FG Europe, Τεχνική Ολυμπιακή και ΕΧΑΕ.
Την Τρίτη και την Τετάρτη θα ακολουθήσουν συναντήσεις κατ ιδίαν των εκπροσώπων των Ιαπώνων θεσμικών επενδυτών στα γραφεία των εταιρειών Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Γερμανός, ΟΤΕ, Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική και Ακτωρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παπασταύρου: Αναστολή οικοδομικών εργασιών στη Μήλο
- Με Μιλουτίνοφ κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
- BAFTA 2026: Πέντε υποψηφιότητες η Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου – Σαρώνουν τα One Battle After Another και Sinners
- «Κατασκευάζω-Νοικιάζω»: Έρχεται νέο στεγαστικό πρόγραμμα
- Σοκαριστικό δυστύχημα στη Ρουμανία με επτά νεκρούς και τρεις τραυματίες – Πληροφορίες για οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Κόρινθο
