
Τουλάχιστον 54 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγά στο Μπαλί της Ινδονησίας
Τραγικός είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πέμπτη στο Μπαλί της Ινδονησίας. Τουλάχιστον 54 άτομα -στην πλειονότητά τους μαθήτριες- έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγά.
30
Τραγικός είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πέμπτη στο Μπαλί της Ινδονησίας. Τουλάχιστον 54 άτομα -στην πλειονότητά τους μαθήτριες- έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγά.
Όπως μετέδωσε το BBC, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα για να προσπεράσει το λεωφορείο, ωστόσο, παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα πέδησης με αποτέλεσμα να χτυπήσει το λεωφορείο με τις μαθήτριες. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα ακόμα μικρό φορτηγό τύπου βαν έπεσε πάνω στο μοιραίο λεωφορείο.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τα τρία οχήματα να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες και τους καθηγητές μαζί με περαστικούς να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα μικρά παιδιά. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και δεκάδες ασθενοφόρα για την μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομεία.
Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 51 μαθήτριες, δύο καθηγητές και ένας ξεναγός, ενώ δεκάδες ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού εξαφανίστηκε από τον τόπο του δυστυχήματος και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]



