71

Διάρρηξη της σουίτας του στο ξενοδοχείο «Ιντερκοντινένταλ», στο οποίο διαμένει, κατήγγειλε την Παρασκευή στην Ελληνική Αστυνομία ο Ρώσος πρώην μεγιστάνας των ΜΜΕ Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι. Η καταγγελία ερευνάται από την Ασφάλεια Αττικής.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ο ίδιος ο Ρώσος επιχειρηματίας, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν τη σουίτα του και αφαίρεσαν 3.500 ευρώ και ένα ρολόι από το χρηματοκιβώτιο του Γκουζίνσκι, ο οποίος ανέφερε ότι εκείνη την ώρα βρσικόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σημειώνεται ότι ο Γκουζίνσκι είχε συλληφθεί βάσει διεθνούς εντάλματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν λίγο καιρό, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά αποφυλακίστηκε με εγγύηση. Την Παρασκευή εξεταζόταν από το Συμβούλιο Εφετών το αίτημα των ρωσικών αρχών για έκδοση του πολυεκατομμυριούχου στη χώρα του, αλλά η συνεδρίαση διακόπηκε και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ