
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες ταξί στο κέντρο της Αθήνας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του συνδικάτου τους, στην οδό Μάρνη, πραγματοποιούν από τις 10 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή δια μέσου κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας.
28
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του συνδικάτου τους, στην οδό Μάρνη, πραγματοποιούν από τις 10 το πρωί της Τετάρτης, οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή δια μέσου κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας.
Στη συγκέντρωση παίρνουν μέρος και συνάδελφοί τους από την επαρχία, οι οποίοι φτάνουν σταδιακά με τα οχήματά τους στην πρωτεύουσα.
Ήδη στην οδό Μάρνη βρίσκονται περίπου 250 ταξί από την Πάτρα και περίπου 50 από την Κόρινθο, όπου οι κατά τόπους σύλλογοι προσχώρησαν στις κινητοποιήσεις.
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ταξί διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στα οχήματά τους, αλλά και για τη μη ικανοποίηση άλλων αιτημάτων του κλάδου τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028


