71

Στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία «θα συνεχιστεί μέχρι την ημέρα των εκλογών», αναφέρθηκε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε στελέχη της Περιφερειακής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών της Κρήτης στο Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, τα κυριότερα σημεία της δήλωσης Χρυσοχοΐδη έχουν ως εξής: «Θέλω να σας πω ότι η προσπάθεια μας, η οποία ξεκίνησε εδώ κι ένα μήνα περίπου με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, θα συνεχιστεί μέχρι την ημέρα των εκλογών. H ατζέντα η οποία θα καθοριστεί για τις εκλογές, είναι η δική μας ατζέντα. Εμείς την ανοίγουμε, εμείς καθορίζουμε την ημερήσια διάταξη με τους δικούς μας όρους και τις δικές μας προϋποθέσεις».

»Το διάστημα αυτό θα είναι διάστημα πρωτοβουλιών θετικών για την ανάπτυξη πολιτικών δράσεων, πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν στην ικανοποίηση των στόχων τους οποίους θέσαμε εδώ και τρία χρόνια περίπου, όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου για τρίτη φορά μετά το 1993».

»Θέλουμε να καθορίσουμε εκείνες τις διαδικασίες για τους υποψηφίους βουλευτές μας, έτσι ώστε τα ψηφοδέλτιά μας να περιέχουν τα πιο καταξιωμένα άτομα που υπάρχουν σε κάθε τοπική κοινωνία, για να διεκδικήσουμε με λαμπρά πρόσωπα τις εκλογές του 2004».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ