Σε θετικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή
Σε θετικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση μικρότερων από τις αναμενόμενες ζημιών της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας ασύρματων δικτύων Ericsson για το δεύτερο τρίμηνο.
27
Σε θετικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση μικρότερων από τις αναμενόμενες ζημιών της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας ασύρματων δικτύων Ericsson για το δεύτερο τρίμηνο.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,06% στις 2.409,83 μονάδες. Από τις αρχές της εβδομάδας καταγράφει απώλειες 0,8%.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημειώνει άνοδο 0,36% στις 4.071,20 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχύεται κατά 0,08% στις 3.131,88 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX βρίσκεται υψηλότερα κατά 0,33% στις 3.341,74 μονάδες.
Στο Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 9.527,73 μονάδες, με κέρδη 0,30%.
Από τις 18 Ιουνίου, όταν είχε αγγίξει το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 5,5 ετών, ο Stoxx 50 υποχωρεί κατά 3,5% περίπου, καθώς ορισμένοι επενδυτές εκτιμούν ότι οι εταιρικές ανακοινώσεις δεν δικαιολογούν περαιτέρω άνοδο των μετοχικών τιμών.
Σημειώνεται ότι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι υψηλότερα κατά 25% περίπου από τα χαμηλά του περασμένου Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ για τον Άγιαξ αναδεικνύουν τον βαθμό δυσκολίας
- Ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- Τροχαίο στη Ρουμανία: «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» λέει γιατρός που μίλησε με επιζώντα
- Γαλλία: Πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχείο στις γαλλικές Άλπεις – Απομακρύνθηκαν 270 άνθρωποι
- H SpaceX έτοιμη για εκρηκτική είσοδο στο χρηματιστήριο με αποτίμηση 1,5 τρισ.
- Ελένη Βουλγαράκη: Παραιτήθηκε από το ραδιόφωνο και θα ζήσει μόνιμα στη Λισαβόνα με τον Ιωαννίδη
