Απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Σε αρνητικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, χάνοντας τα κέρδη που κατέγραφαν νωρίτερα λόγω των καλών ειδήσεων από την Intel, καθώς η Marks & Spencer προέβλεψε χαμηλές πωλήσεις για το 2003 στη βρετανική αγορά.
27
Σε αρνητικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη, χάνοντας τα κέρδη που κατέγραφαν νωρίτερα λόγω των καλών ειδήσεων από την Intel, καθώς η Marks & Spencer προέβλεψε χαμηλές πωλήσεις για το 2003 στη βρετανική αγορά.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,05% στις 2.440,64 μονάδες. Νωρίτερα σημειώσε κέρδη έως και 0,9%.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημειώνει πτώση 0,11% στις 4.097,80 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρεί κατά 0,25% στις 3.171,27 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX βρίσκεται υψηλότερα κατά 0,42% στις 3.398,92 μονάδες. Στο Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 9.735,97μονάδες, με απώλειες 0,15%.
Μεγάλες απώλειες καταγράφει η μετοχή της Marks & Spencer (-4,9% στις 318,75 πένες), καθώς προέβλεψε ασθενείς πωλήσεις στη βρετανική αγορά.
Στον αντίποδα η Intel εξέπληξε τους επενδυτές, καθώς ανακοίνωσε διπλάσια κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία – Η αιματηρότερη σύγκρουση στην Ευρώπη μετά τον Β΄ ΠΠ
- Πρωινός καφές: Λειτουργεί ως «ασπίδα» του εγκεφάλου μας;
- Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Ταϊβάν
- Έρχονται παρεμβάσεις στα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις
- Συνταγή: Μπέργκερ γαλοπούλας αλά ελληνικά
- Δασμοί, διχασμός, δημοσκοπήσεις: Ομιλία Τραμπ στο Καπιτώλιο για την Κατάσταση της Ένωσης εν μέσω αμφισβήτησης