Ένα θύμα του ιού της άτυπης πνευμονίας μετρά η Γαλλία
Παρίσι: Γάλλος, που είχε προσβληθεί από τον ιό της άτυπης πνευμονίας, πέθανε στο θάλαμο εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Τουρκουάν στη βόρεια Γαλλία, όπου νοσηλευόταν από τις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο.
Παρίσι: Γάλλος, που είχε προσβληθεί από τον ιό της άτυπης πνευμονίας, πέθανε στο θάλαμο εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Τουρκουάν στη βόρεια Γαλλία, όπου νοσηλευόταν από τις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο από τον ιό του SARS στη Γαλλία.
«Ο θάνατος αυτός συνδέεται με μια εξασθένηση του οργανισμού, που έχει σχέση με τη διάρκεια νοσηλείας, μολονότι από τα τέλη Μαΐου όλες οι εξετάσεις επιβεβαίωναν ότι η μόλυνση έχει τεθεί υπό έλεγχο και δεν εντοπιζόταν πλέον ο ιός του SARS στον οργανισμό του» σημειώνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Ο ασθενής, ένας 65χρονος καρδιολόγος, είχε προσβληθεί από την ασθένεια, όταν εργαζόταν σε γαλλικό νοσοκομείο του Ανόι, στο Βιετνάμ. Ήταν ο τελευταίος Γάλλος ασθενής του SARS που εξακολουθούσε να νοσηλεύεται.
Πηγή: ΑΠΕ/Γαλλικό
health.in.gr
- Ο ΑΣ Άρης για τα 112 χρόνια του συλλόγου: «Δεν μετράμε απλώς χρόνια, μετράμε ζωή»
- Donald Trump: Greek Independence Day-A Nat’l Day of Celebration of Greek, American Democracy
- Καρδίτσα: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τραγουδιστή Γιώργου Τσιτόγλου
- Τραγωδία στον Βόλο – Δύο νεκρές γυναίκες και ένας τραυματίας από έκρηξη σε σπίτι
- Τα «διαμάντια» της Ελλάδας: Καρέτσας και Κωστούλας ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου (pic)
- Η Γερμανία δρομολογεί φόρο στα ποτά με ζάχαρη – Προς απαγόρευση για τα παιδιά τα ενεργειακά ποτά