
Απέρριψε ο Ντενκτάς τα μέτρα στήριξης της Κομισιόν υπέρ των τουρκοκυπρίων
Ο Ρ.Ντενκτάς απέρριψε τα μέτρα που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους Τουρκοκύπριους και υποστήριξε ότι τυχόν αποδοχή τους θα σήμαινε και αναγνώριση της ελληνοκυπριακής διοίκησης, όπως αποκάλεσε την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
28
Ο κατοχικός ηγέτης, Ραούφ Ντενκτάς, απέρριψε τα μέτρα που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους Τουρκοκύπριους και υποστήριξε ότι τυχόν αποδοχή τους θα σήμαινε και αναγνώριση της ελληνοκυπριακής διοίκησης, όπως αποκάλεσε την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σε δηλώσεις το πρωί από την κατεχόμενη Λευκωσία ο Ραούφ Ντενκτάς χαρακτήρισε τα μέτρα απαράδεκτα και ισχυρίστηκε ότι δίνουν στους Ελληνοκυπρίους τον πλήρη έλεγχο του νησιού. Καμιά ενεργεια, είπε, δεν θα γίνει αποδεκτή από εμάς, που θα φέρει την υπογραφή της ελληνοκυπριακής διοίκησης.
Ο Ντενκτάς είπε επίσης ότι το ψευδοκράτος θα προβεί σε περαιτέρω εκτίμηση των μέτρων και αφού πρώτα υπάρξει αλλαγή στην ορολογία που χρησιμοποιήθηκε στο κείμενο της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τραμπ μετατρέπει τον Λευκό Οίκο σε Βερσαλλίες και δεν το κάνει για λόγους ασφαλείας
- Σκληρή γραμμή από Γκουτέρες: Δεν διαπραγματευόμαστε τα χρέη των ΗΠΑ
- Μίλαν ή τέλος: Το δίλημμα ζωής του Μόντριτς
- Η Αλβανία υποδέχεται τον Κάνιε Γουέστ με στάδιο 60.000 θέσεων μετά το κύμα ακυρώσεων
- Γιατί ο Μπάφετ δεν πιστεύει στην αγορά για χάρη… της αγοράς
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα





