
Νέα σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ έγινε αισθητή την Παρασκευή στο ανατολικό Αιγαίο
Συνεχίστηκε την Παρασκευή η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου με δόνηση εντάσεως 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ να γίνεται αισθητή τα ξημερώματα σε Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 50 χλμ ΒΑ της Σάμου.
51
Συνεχίστηκε την Παρασκευή η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου με δόνηση εντάσεως 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ να γίνεται αισθητή τα ξημερώματα σε Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 50 χλμ βορειοανατολικά της Σάμου, όπου δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές βάσει των δηλώσεων της αστυνομικής διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της νήσου.
Την περασμένη Πέμπτη 10 Απριλίου, ο Εγκέλαδος είχε «χτυπήσει» στο ανατολικό Αιγαίο με 5,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ· είχε γίνει αισθητός από τους κατοίκους της Σάμου, της Λέσβου και της Χίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

