
Η ΕΣΗΕΑ τιμά τους πολεμικούς ανταποκριτές την Τρίτη
Τους Έλληνες πολεμικούς ανταποκριτές, που με αυταπάρνηση παρέμειναν στο πεδίο των μαχών για να καλύψουν τον πόλεμο στο Ιράκ, αποφάσισε να τιμήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την ερχόμενη Τρίτη.
53
Τους Έλληνες πολεμικούς ανταποκριτές, που με κίνδυνο της ζωής τους κάλυψαν τον πόλεμο στο Ιράκ, αποφάσισε να τιμήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την ερχόμενη Τρίτη.
«Η Ένωση συμπαραστάθηκε στους συναδέλφους, που με αυταπάρνηση παρέμειναν στο πεδίο των μαχών και κάλυψαν και αυτόν τον πόλεμο, όπως και παλαιότερα κάθε άλλον, που είχε ως πρώτο θύμα την ενημέρωση» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
«Είναι χρέος της ΕΣΗΕΑ να επιβραβεύσει τους συναδέλφους μας, οι οποίοι με συνέπεια και ηρωισμό επιτέλεσαν το δημοσιογραφικό τους καθήκον, παρά τους κινδύνους και τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισαν» αναφέρεται.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 15 Απριλίου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στο πλαίσιο των αντιδράσεων για τον πόλεμο στο Ιράκ.
Στην τελετή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, του πολιτικού και πνευματικού κόσμου, καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί