
Εντάλματα κατά της συζύγου και του γιου του Μιλόσεβιτς για τη δολοφονία Στάμπολιτς
Εντάλματα σύλληψης για την σύζυγο του πρώην προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, Μίρα Μάρκοβιτς και για το γιο του Μάρκο εξέδωσε την Παρασκευή η σερβική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του πρώην προέδρου της Σερβίας, Ιβαν Στάμπολιτς.
37
Εντάλματα σύλληψης για την σύζυγο του πρώην προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, Μίρα Μάρκοβιτς και για το γιο του Μάρκο εξέδωσε την Παρασκευή η σερβική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του πρώην προέδρου της Σερβίας, Ιβαν Στάμπολιτς.
Την είδηση μετέδωσε η κρατική σερβική τηλεόραση, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος το Σλ.Μιλόσεβιτς Μάρκο έχει εγκαταλείψει τη Σερβία μετά την πτώση του Μιλόσεβιτς, τον Οκτώβριο του 2000.
Το BBC σχολιάζει ότι οι Σέρβοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες όσον αφορά το κατηγορητήριο εναντίον της Μίρα Μάρκοβιτς.
Την περασμένη Κυριακή, η Μίρα Μάρκοβιτς διέψευσε πως είχε παραγγείλει τη δολοφονία του πρώην προέδρου της Σερβίας Ιβάν Στάμπολιτς, τα οστά του οποίου ανακαλύφθηκαν σχεδόν τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του σε χαντάκι στο Νόβι Σαντ.
«Είμαι ενήμερη των συκοφαντικών ψευδών και των αντιποίνων κατά των πολιτικών αντιπάλων. Εξυπακούεται πως εγώ δεν έχω καμία σχέση με οποιοδήποτε έγκλημα έχει διαπραχθεί στη Γιουγκοσλαβία» αναφέρει η Μάρκοβιτς σε επιστολή της που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Πούμπλικα του Μαυροβουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
- Ο Τραμπ λέει όχι σε «πρόωρο τέλος του πολέμου» – Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν λάθος την επέμβαση στο Ιράν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Είσαι down; Οι προπονήσεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση



