Toyota και Panasonic ενώνουν τις δυνάμεις τους έως το 2006
Μπορεί η νεοσύστατη ομάδα Formula 1 της Toyota να μη συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Matsushita Electric Industrial Corporation, η οποία θα αποτελέσει και το βασικό χορηγό της από το 2002.
Μπορεί η νεοσύστατη ομάδα Formula 1 της Toyota να μη συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Matsushita Electric Industrial Corporation, η οποία θα αποτελέσει και το βασικό χορηγό της από το 2002.
Ο ιαπωνικός όμιλος εταιρειών θα προβάλει στα μονοθέσια της Toyota, στις φόρμες των οδηγών και σε διάφορα διαφημιστικά αντικείμενα που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, το λογότυπο της μεγαλύτερης εταιρείας του ομίλου, της Panasonic.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα ισχύσει, βάσει του τωρινού συμβολαίου, μέχρι το 2006, αλλάζοντας τον τίτλο της ομάδας σε Panasonic Toyota Racing.
Η Matsushita Electric Industrial Corporation, εκτός από την οικονομική χορηγία, θα προσφέρει στην ιαπωνική ομάδα και την τεχνολογική υποστήριξη σε ηλεκτρονικά συστήματα που απαιτούνται για κάθε ομάδα. H Panasonic είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών προϊόντων στον κόσμο και παράγει από συστήματα εικόνας και ήχου μέχρι και μπαταρίες αυτοκινήτων.
Πρόσφατα μάλιστα είχε εμπλακεί και στο πρωτάθλημα CART της Αμερικής, όπου υποστήριζε οικονομικά τον Ιάπωνα οδηγό Hiro Matsushita, τον εγγονό του ιδρυτή του ομίλου.
auto.in.gr
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η Χρυσή Βίβλος του Basketball Champions League: Η Ρίτας σήκωσε την πρώτη κούπα της
- Η εποχή της οικονομικής αβεβαιότητας: 12 τρόποι για να προετοιμαστείτε για την ύφεση



