
Ψύχραιμος για το Ράλι Φινλανδίας ο T.Makinen…
Λίγο πριν από την εκκίνηση του Ράλι Φινλανδίας, ο Tommi Makinen σε δηλώσεις του δεν έδειχνε ιδιαίτερο άγχος για τη νίκη, καθώς μετρά ήδη πέντε στο συγκεκριμένο αγώνα. Ωστόσο, μια έκτη νίκη του θα τον βοηθήσει να πλησιάσει τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία και να διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Λίγο πριν από την εκκίνηση του Ράλι Φινλανδίας, ο Tommi Makinen σε δηλώσεις του δεν έδειχνε ιδιαίτερο άγχος για τη νίκη, καθώς μετρά ήδη πέντε στο συγκεκριμένο αγώνα. Ωστόσο, μια έκτη νίκη του θα τον βοηθήσει να πλησιάσει τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία και να διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Όμως η ψαλίδα από τους υπόλοιπους οδηγούς είναι αρκετά μεγάλη, καθώς ο T.Makinen βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, 23 βαθμούς πίσω από τον M.Gronholm, ο οποίος είναι πρώτος με 37.
Δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση πλέον. Έχω κερδίσει αυτό το ράλι πέντε φορές. Το οδόστρωμα των Ειδικών Διαδρομών είναι πολύ ξηρό, ενώ καθάρισε λίγο μετά την αναγνωριστική διαδρομή. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό των Ειδικών της Αυστραλίας ή της Νέας Ζηλανδίας, αλλά δεν είναι τόσο κακό, επειδή οι διαδρομές είναι πολύ γρήγορες. Μπορούμε να προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τα Peugeot δήλωσε ο Φινλανδός οδηγός.
Σήμερα το πρωί δόθηκε η εκκίνηση του Ράλι Φινλανδίας και ο T.Makinen είχε ένα άσχημο ξεκίνημα, αφού στις πρώτες τέσσερις Ειδικές βρέθηκε εκτός δεκάδας. Με την έκτη Ειδική να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης, τις τέσσερις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν τέσσερα Peugeot στα χέρια των R.Burns, H.Rovanpera, M.Gronholm και J.Pykalisto, ενώ μετά το Ford Focus του C.McRae τοποθετήθηκε ένα ακόμη 206WRC με οδηγό τον Lindholm. Ο T.Makinen συμπλήρωσε τη δεκάδα.
auto.in.gr
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
