
Λύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Toyota στο Silverstone…
Συνεχίστηκαν χθες Τετάρτη, οι δοκιμές για την ομάδα της Panasonic Toyota, στην πίστα της Monza, με τον Allan McNish να βρίσκεται στο τιμόνι της TF102 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ο Σκοτσέζος επικεντρώθηκε σε δοκιμές αεροδυναμικής, συμπληρώνοντας 71 γύρους στην ιταλική πίστα.
Συνεχίστηκαν, χθες Τετάρτη, οι δοκιμές για την ομάδα της Panasonic Toyota, στην πίστα της Monza, με τον Allan McNish να βρίσκεται στο τιμόνι της TF102 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ο Σκοτσέζος επικεντρώθηκε σε δοκιμές αεροδυναμικής, συμπληρώνοντας 71 γύρους στην ιταλική πίστα.
Παράλληλα, πραγματοποίησε δοκιμές σχετικά με το σύστημα εκκίνησης (launch control) ενώ ασχολήθηκε και με τις μηχανικές ρυθμίσεις του μονοθεσίου, με σκοπό να ανακαλύψουν τι προκάλεσε το πρόβλημα με τον συμπλέκτη, το οποίο τους οδήγησε σε εγκατάλειψη στο GP του Silverstone. Σήμερα, Πέμπτη, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του και ο team mate του Mika Salo, για να ολοκληρώσει το τετραήμερο πρόγραμμα δοκιμών.
Δουλέψαμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με τον συμπλέκτη, στο GP του Silverstone την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα γνωρίζουμε τι προκάλεσε το πρόβλημα και έχουμε βρει την λύση. Γενικότερα σημειώσαμε κάποια πρόοδο, όσον αφορά το πέρασμα του μονοθεσίου πάνω από τα kerbs ενώ ο Mika θα συνεχίσει την εξέλιξή του και αύριο, δήλωσε ο Σκοτσέζος πιλότος.
auto.in.gr
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
