
Ισχυρότερη η ελληνική παρουσία στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου
Σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA/AIT) κατέλαβαν μέλη της ΕΛΠΑ στη γενική συνέλευση και το παγκόσμιο συμβούλιο της ομοσπονδίας στο Παρίσι.
Σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA/AIT) κατέλαβαν μέλη της ΕΛΠΑ στη γενική συνέλευση και το παγκόσμιο συμβούλιο της ομοσπονδίας στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, ο οποίος είναι μέλος του παγκόσμιου συμβουλίου εκλέχθηκε μέλος της επιτροπής ράλι ως εκπρόσωπος της νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέλος της επιτροπής off-road (4×4).
Επιπλέον, οι Γιώργος Δρακάκης και Θεόδωρος Βουκίδης, γενικός γραμματέας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΠΑ αντίστοιχα, εκλέχθηκαν μέλη της διεθνούς επιτροπής ιστορικών αυτοκινήτων, ενώ ο Διονύσιος Νέγκας μέλος της επιτροπής ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε την παρουσία των Βασίλη Κούση ως μέλους του ανώτατου δικαστηρίου εφέσεων και του Γιώργου Δρακάκη ως μέλους της Παγκόσμιας Ένωσης Τουρισμού (ΑΙΤ).
Πηγή: ΕΛΠΑ
auto.in.gr
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media
- Τύμβος Καστά: Ο μεγαλύτερος ταφικός τύμβος στη Μακεδονία θα είναι επισκέψιμος από το 2028
