
Formula 1: Δεν έχει μέλλον στην F1 ο Α.Wurz υποστηρίζει ο N.Lauda
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1, Niki Lauda, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του, Alexander Wurz, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε Grand Prix μετά την αναχώρησή του από την Βenetton για το cockpit του μονοθεσίου δοκιμών της McLaren.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1, Niki Lauda, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του, Alexander Wurz, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε Grand Prix μετά την αναχώρησή του από την Βenetton για το cockpit του μονοθεσίου δοκιμών της McLaren.
“Δεν το νομίζω” απάντησε λακωνικά ο Niki Lauda στο ερώτημα εάν ο 26χρονος Alexander Wurz θα καταφέρει να επιστρέψει ως οδηγός στα GP, όπως έκανε και ο Olivier Panis, o οποίος από οδηγός δοκιμών της McLaren επιστρέφει το 2001 στην αγωνιστική δράση με την BAR. Δικαιολόγησε επίσης την άποψή του, τονίζοντας ότι: “Εάν είσαι οδηγός δοκιμών, είσαι απλώς ένας οδηγός δοκιμών. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να επιστρέψει”.
Η επιλογή του A.Wurz άφησε ουσιαστικά την Αυστρία χωρίς εκπρόσωπο στη γραμμή της εκκίνησης, πρώτη φορά μετά το 1981, όταν ο Niki Lauda αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο τελευταίος δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει ότι δεν πιστεύει πως κάποιος συμπατριώτης του θα καταφέρει να βρεθεί στη Formula 1 τα επόμενα χρόνια.
auto.in.gr
- Ηθοποιός του «How I Met Your Mother» κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του
- Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους της Αττικής
- Ιρανικά ΜΜΕ: Συνάντηση Χαμενεΐ με τον αρχηγό του στρατού – «Θα αντιδράσουμε αποφασιστικά σε οποιαδήποτε επίθεση»
- Τι είπε ο Ραφίνια για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα
- Βρετανία: Σοβαρό ρήγμα στο κομματικό σύστημα έδειξαν οι κάλπες
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ – Έλεγχοι με βάση τα δεδομένα στην πλατφόρμα myDATA
