Επεκτείνεται η Ηyundai Ελλάς
Νέους χώρους προετοιμασίας, ελέγχου και διανομής των καινούριων αυτοκινήτων της, πριν από την παράδοσή τους στους αγοραστές έθεσε σε λειτουργία η Hyundai Ελλάς.
Νέους χώρους προετοιμασίας, ελέγχου και διανομής των καινούριων αυτοκινήτων της, πριν από την παράδοσή τους στους αγοραστές έθεσε σε λειτουργία η Hyundai Ελλάς.
Στόχος της εταιρείας αποτελεί η απλοποίηση της διαδικασίας προετοιμασίας, με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου που μεσολαβεί από την παραγγελία του αυτοκινήτου μέχρι την παράδοσή του στον καταναλωτή. Για το σκοπό αυτό προβλέφθηκε ο σχεδιασμός νέων εγκαταστάσεων στο κέντρο των ιδιόκτητων τελωνειακών χώρων της Hyundai Eλλάς. Οι συγκεκριμένοι χώροι καταλαμβάνουν 11.000τ.μ., ενώ μαζί με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το κέντρο εκπαίδευσης και τις αποθήκες ανταλλακτικών καλύπτουν συνολικά 20.000τ.μ.
H παραγωγική δυνατότητα των νέων εγκαταστάσεων ξεπερνά τα 300 αυτοκίνητα την ημέρα χάρη στις τέσσερις γραμμές πλύσης και αποκέρωσης, τις οκτώ γραμμές ελέγχου και προετοιμασίας, το συνεργείο και το φανοβαφείο, που λειτουργούν εκεί με την υποστήριξη μηχανογραφικού συστήματος και ελέγχονται βάσει των διαδικασιών που ορίζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9002.
auto.in.gr
- Τραγωδία στην Κω – Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Λαγκάρντ: Μεταξύ σφύρας και άκμονος η ΕΚΤ για τον σωστό χρόνο δράσης
- «Ύποπτο timing» – Ο Τζο Ρόγκαν επιτίθεται στον Τραμπ για τα αρχεία των UFO
- Επιστροφή στα… κουμπάκια – Η νέα τάση στα κινητά
- Συνελήφθη 19χρονος που διακινούσε ναρκωτικά σε Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα
- Κουρασμένη, τραυματισμένη, πελαγωμένη: Κυβέρνηση σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κόμμα σε κρίση


