O Ralph Firman δεν θα συμμετάσχει στo GP της Ιταλίας μετά τα αποτελέσματα των καθιερωμένων πριν από κάθε αγώνα ιατρικών εξετάσεων που έγιναν χτες το απόγευμα. Ο Sid Watkins, o υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας της FIA, έκρινε ότι ο πανύψηλος Βρετανός δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις ικανότητές του, καθώς διαπίστωσε πρόβλημα στην ακοή του.




Υπενθυμίζουμε ότι το πρόβλημα του οδηγού της Jordan πιθανώς οφείλεται στο αγωνιστικό ατύχημα που είχε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο GP της Ουγγαρίας. Ο ίδιος ο R.Firman δήλωσε σχετικά: Είχα περάσει όλα τα τεστ με επιτυχία, αλλά ήξερα ότι δεν ήμουν 100% έτοιμος.



Έτσι, στην πίστα της Monza τη θέση του R.Firman θα πάρει ο ουγγρικής παραγωγής Zsolt Baumgartner. Εν τω μεταξύ, ο απογοητευμένος -σύμφωνα με δηλώσεις του- Βρετανός οδηγός θα αποχωρήσει το Σαββάτο για να επιστρέψει στην πατρίδα του όπου και θα πραγματοποιήσει δοκιμές στην πίστα του Silverstone στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου εν όψει του GP Αμερικής.

auto.in.gr