Διαβάστε τι δήλωσαν οι οδηγοί μετά τo service C.



P.Solberg (Subaru): Κάνουμε καλό αγώνα. Στην 6η ΕΔ είχαμε ένα κλατάρισμα που όμως δεν μας καθυστέρησε. Το αντιληφθήκαμε μετά τον τερματισμό.



Μ.Hirvonen (Subaru): Το πρόβλημα με τα φρένα προκλήθηκε από βλάβη στις σωληνώσεις του κυκλώματος. Προσπαθήσαμε να το επιδιορθώσουμε στην απλή διαδρομή μεταξύ της 4ης ΕΔ και της 5ης ΕΔ, αλλά η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε τελείως.



G.Panizzi (Mitsubishi): Το πρόβλημα της ανάρτησης προέρχεται από το στήσιμο. Προσπαθούμε να βρούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις ειδική με ειδική.



D.Carlsson (Peugeot 206 WRC): Ήμασταν οι πρώτοι που μπήκαν στην 6η ΕΔ υπό βροχή, αλλά δεν προβληματιστήκαμε. Πιθανότατα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου της υστέρησης του τούρμπο.



Α.Βωβός (Ford Focus WRC03): Εκτός από το κιβώτιο μας προβλημάτισε η απόδοση των αμορτισέρ που ήταν πολύ μαλακά.

auto.in.gr