
Πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοιο κοντά στην παραλία του Ασπροπύργου
Φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:45 το πρωί στο δεξαμενόπλοιο «Θεοπίστη», 500 περίπου μέτρα από την παραλία του Ασπροπύργου. Στην περιοχή σπεύδουν ήδη σκάφη του Λιμενικού και οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεσή της.
38
Φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:45 το πρωί στο χώρο ενδιαίτησης του δεξαμενόπλοιου «Θεοπίστη», 500 περίπου μέτρα από την παραλία του Ασπροπύργου. Στην περιοχή έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού και οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεσή της.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα 28 μέλη του πληρώματος – 13 Έλληνες και 15 αλλοδαποί- είναι καλά στην υγεία τους.
Το «Θεοπίστη» είχε καταπλεύσει το βράδυ της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή του Ασπρόπυργου, προερχόμενο από τη Λιβύη και σήμερα θα παραλάμβανε νέο φορτίο από τα διυλιστήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

