27

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται η ρουμανική κυβέρνηση να αποφασίσει για τις λεπτομέρειες του σχεδίου ιδιωτικοποίησης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Rom Telecom, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντριάν Ναστάσε.

Ο κ. Ναστάσε επισήμανε παράλληλα, ότι οι προηγούμενες διαπραγματεύσεις με τον ΟΤΕ κατέληξαν στη λήψη της απόφασης της συνεργασίας.

Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, λέγοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και ότι έχει ενημερωθεί επαρκώς από τον υπουργό Επικοινωνιών Νταν Νίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι το ρουμανικό υπουργείο Επικοινωνιών και ο ΟΤΕ ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή τη συμφωνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ στην Rom Telecom κατά 243 εκατ. δολάρια, γεγονός που θα μετατρέψει τον ελληνικό οργανισμό σε βασικό μέτοχο της εταιρείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ