
Και επίσημα αναστέλλουν την αποχή από το διδακτικό τους έργο οι καθηγητές των ΑΕΙ
Σε αναστολή της αποχής από το διδακτικό έργο από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου καλεί τους συλλόγους μελών ΔΕΠ η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΣΔΕΠ ΑΕΙ. Ωστόσο, καλούνται οι καθηγητές των πανεπιστημίων να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.
38
Να αναστείλουν την αποχή από το διδακτικό έργο -από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου- καλεί η εκτελεστική γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) ΑΕΙ τους συλλόγους μελών ΔΕΠ.
Στόχος είναι, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθούν οι εκπαιδευτικές διαδικασίες, να καλυφθούν τα κενά και να πραγματοποιηθούν οι εξεταστικές περίοδοι. Τα μέλη των ΔΕΠ καλούνται να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και να παρακολουθούν το έργο της επιτροπής, καθώς και τα νομοσχέδια που ενδεχομένως θα κατατεθούν με ορόσημο το συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ στις αρχές Δεκεμβρίου.
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ΠΟΣΔΕΠ προετοιμάζεται για τη διαμόρφωση συγκροτημένων θέσεων που θα υποστηριχθούν από τους εκπροσώπους της στην επιτροπή θεσμοθετημένου διαλόγου.
Τέλος, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ΠΟΣΔΕΠ «δεν ξεχνά ότι το επίπεδο αμοιβών όσων εργάζονται στον δημόσιο τομέα της χώρας μας αντιστοιχεί μόλις στο 55% του επιπέδου αμοιβών στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τραμπ μετατρέπει τον Λευκό Οίκο σε Βερσαλλίες και δεν το κάνει για λόγους ασφαλείας
- Σκληρή γραμμή από Γκουτέρες: Δεν διαπραγματευόμαστε τα χρέη των ΗΠΑ
- Μίλαν ή τέλος: Το δίλημμα ζωής του Μόντριτς
- Η Αλβανία υποδέχεται τον Κάνιε Γουέστ με στάδιο 60.000 θέσεων μετά το κύμα ακυρώσεων
- Γιατί ο Μπάφετ δεν πιστεύει στην αγορά για χάρη… της αγοράς
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα





