
Η αντισεισμική προστασία της Αθήνας απασχολεί τον Χρήστο Παπουτσή
Η αντισεισμική προστασία της πρωτεύουσας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Χρήστου Παπουτσή, με τη διοίκηση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, την Πέμπτη.
53
Η αντισεισμική προστασία της πρωτεύουσας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Χρήστου Παπουτσή, με τη διοίκηση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, την Πέμπτη.
Με αφορμή της συμπλήρωση τριών χρόνων από τον καταστροφικό σεισμό της Αθήνας, στις 7 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής και στελέχη του συνδυασμού «Όμορφη Πόλη» επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΑΣΠ.
Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν, επίσης, τα θέματα της προστασίας των ελεύθερων χώρων, ο σχεδιασμός των πολεοδομικών ρυθμίσεων, καθώς και το κίνημα του εθελοντισμού σε σχέση με το σεισμικό κίνδυνο και τις συνέπειές του.
Ο κ. Παπουτσής διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Οργανισμού ότι θα υποστηρίξει την υλοποίηση του προγράμματος προσεισμικού ελέγχου των σχολικών μονάδων, το οποίο έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν από κοινού ο ΟΑΣΠ και ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων.
Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ανάγκη κατάρτισης ενός σχεδίου καταφυγής για τους πολίτες της Αθήνας, με την εξασφάλιση πεζοδρομιακού δικτύου διαφυγής, την αστυνόμευση στάθμευσης, την συντήρηση των ερειπωμένων όψεων και τον έλεγχο των αναρτημένων διαφημιστικών πινακίδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Καισαριανή: Το σύνορο του κόσμου – Ντοκιμαντέρ του in
- Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
- Εδώ Όσκαρ, εκεί Όσκαρ: Που βρισκόταν τελικά το βραβείο του σκηνοθέτη του «Mr. Nobody Against Putin»;
- March to Gaza Greece: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τη συνεργασία με το Ισραήλ μετά την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Χαμός στο Χοκς – Νικς και δύο αποβολές για παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια (vid)


